Afgelopen evenement

Bijeenkomst stichting Mijn Roots

Op 1 juli geef ik een presentatie over mijn praktijk Femke, Adoptie & Identiteit en de mens achter het bedrijf bij de bijeenkomst van stichting Mijn Roots in Zandvoort. Hier alvast een korte introductie.

Mijn naam is Femke Smit een Nederlandse vrouw met een Javaans uiterlijk, kunstenaar, coach, inspirator en moeder. Bezig zijn met identiteit en adoptie zijn onderwerpen die dichtbij mij liggen door mijn eigen achtergrond als geadopteerde en de zoektocht die ik daarbij heb gemaakt naar mezelf. Tegenwoordig heb ik mijn bestemming bereikt en kan ik anderen ook bij dit proces begeleiden.

Door mijn werk als kunstenaar benader ik de adoptie op een kunstzinnige manier. Vanuit deze invalshoek ga ik samen met jou aan het werk. Op een creatieve manier zetten we een overzichtelijk beeld neer die je vraagstuk duidelijk maakt.

Niet voor niets wordt gezegd.. een beeld zegt meer dan 1000 woorden…

Je leert op een speelse manier een concreet beeld te schetsen over je eigen situatie. Ik geef advies,  richting, een luisterend oor en meer inzicht op jouw persoonlijkheid en persoonlijke zoektocht.

Hopelijk heb ik je nieuwsgierig gemaakt en zie ik je 1 juli bij de bijeenkomst van stichting Mijn Roots.

Warme groet,

Femke